Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

HakunaBcn

Il·lustracions solidàries

Biografia

Sóc la Mónica, il·lustradora.
Em defineixo com una ment inquieta i creativa que gaudeix de tot el procés de disseny des del naixement d’una idea fins que es materialitza en un objecte real i acabat que fa gaudir als altres.A través dels meus estudis de disseny de productes i joieria a Elisava (Barcelona), la Denmark Designskole (Copenhague) i a la Central Saint Martins College of Arts and Design (Londres), vaig anar descobrint que a més de dissenyar idees, m’agradava tenir a la mà l’objecte finalitzat. Ha sigut en el món laboral, treballant en empreses com Parfois, Tous, Oysho, on he aprés a interpretar les tendències i intuir les noves necessitats de les persones per oferir-les productes a la seva mesura i d’actualitat.
 
L’any 2007, als 22 anys , vaig ser diagnosticada de MAV – malformacions arteriovenosa – al cervell, malaltia que m’ha obligat a estar paralitzada al llit durant moltes hores reflexionant sobre el perquè de tot i aprenent que qualsevol situació pot inspirar. 

Les meves il·lustracions són la meva manera d'expresar com em sento i de transmetre la bellesa de cada moment.

Estadístiques generals

 • 0
  Mecenes
 • 0
  mensuals
 • 0.0
  total
 • 0
  Publicacions
 • 4
  et segueixen